• Venlo, Nederland
  • Bel: +31 (0)77 850 21 74

OUR GREAT SERVICES

We Here You Want A Party?

Services

We’ll Make Your Next Celebration Very Special!

Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Bel ons: +31 (0)77 850 21 74

Projecten

Benieuwd naar onze projecten ?

Bent u benieuwd aan welke opdrachten we zoal werken ? Hieronder vind u een aantal opdrachten waar Lehmann Events aan heeft gewerkt.

WAT WE AANBIEDEN

De beste service

Lehmann Events werkt met verschillende bedrijven samen om voor u een compleet pakket aan te kunnen bieden. Zo kunnen wij u de beste service verlenen.

Personeel

Heeft u nog personeel nodig?

Lehmann Events kan verschillende crew leveren: Stagehands, Stagemanagers, Sitecrew, Podumbouwers, Lichttechnicus, Geluidstechnicus, Beeldtechnicus, Cameraman, Fotograaf.

Wij bieden u graag een helpende hand!

Entertainment

Door de samenwerking met Productiehuys Showtime kunnen we verschillende services aanbieden voor verjaardagen en partijen. Ook voor evenementen bent u bij ons op  het juiste adres.

Catering

Wie houdt er niet van een lekker hapje en een drankje? Met de afdeling catering kunnen we heerlijke hapjes, bbq, broodjes en snacks serveren. Neem gerust een kijkje in onze catalogus voor inspiratie.

 

Klik hier om online te bestellen

Audio, Licht en Beeld

In ons magazijn hebben we een ruim assortiment aan Licht-, Geluid- en Beeldapparatuur. We werken alleen met de beste merken die op dit moment op de markt zijn: Shure, Sennheiser, Yamaha, Hk Audio, Crown, Showtec, K&M

Foto & Video

De mooiste momenten wilt u natuurlijk vastleggen. Wij werken alleen met mensen die passie hebben voor hun vak. Zo kunnen wij de service bieden die van hoge kwaliteit zijn.

Special Effects

Wilt u een knallende einde van uw feest? We hebben een ruim assortiment aan confetti’s. Of heeft u toch liever co2? Neem dan contact op met onze medewerkers voor advies.

Decoratie

Voor decoratiemateriaal kunt u ook bij ons terecht. Wij leveren ballonnen, slingers, feestmutsen en seizoensdecoraties. Alles om op de juiste sfeer te komen.

TESTIMONAL

Review van onze klanten

Let's Get The Party Started

    ×

    Goedendag

    Chat met één van onze medewerkers via WhatsApp of stuur een mail naar contact@lehmannevents.eu

    × Hoe kan ik je helpen?