Our Services

Kies voor een betrouwbare leverancier voor jouw evenement, zoals cateraars, decorateurs, fotografen, vervoers- en verhuurbedrijven van apparatuur. Wij werken met hen samen om een uitgebreid plan te ontwikkelen om een naadloze ervaring voor jouw gasten te garanderen. Of het nu gaat om een zakelijk evenement, een bruiloft of een bijeenkomst, het kiezen van de juiste leveranciers is essentieel voor succes. ​

Verhuur

Binnenkort iets te vieren? Wij hebben verschillende materialen die je kunt huren. Van sta-tafels tot complete licht- en geluidsets. Wij helpen je graag mee.

Catering

Indonesië staat bekend om zijn prachtige eilanden en heerlijk eten. Van heerlijke snacks tot verschillende verse gerechten. Jij kunt je gasten meenemen op een culinaire reis van Indonesië bij je thuis of locatie. Onze snacks en rijsttafel worden dagelijks bereid en met alleen maar verse ingrediënten en zelfgemaakte kruiden.

Verkoop

wij vinden niet alleen verhuur belangrijk maar ook verkoop. Wij hebben verschillende soorten tapes, vloeistoffen, batterijen of confetti’s. Niet alleen particulieren zijn bij ons welkom maar ook bedrijven, scholen en verenigingen. Neem binnenkort een kijkje in onze webshop!

Special FX Hardware
Binnenkort bij ons verkrijgbaar
Batterijen
We hebben verschillende soorten batterijen in ons assortiment
Vorige slide
Volgende slide

Zakelijke diensten

Een bijeenkomst gepland of toch tijd voor een bedrijfsfeest? Wij verzorgen uw evenement van A tot Z. Wij luisteren naar uw wensen, maken een planning en tekeningen en voeren het uit. Met de juiste personeel zorgen we er voor dat uw evenement geslaagd wordt.

Van een theatervoorstelling tot een opening van een winkel…..niks is ons te gek!

Kies voor een betrouwbare leverancier voor jouw evenement, zoals cateraars, decorateurs, fotografen, vervoers- en verhuurbedrijven van apparatuur. Wij werken met hen samen om een uitgebreid plan te ontwikkelen om een naadloze ervaring voor jouw gasten te garanderen. Of het nu gaat om een zakelijk evenement, een bruiloft of een bijeenkomst, het kiezen van de juiste leveranciers is essentieel voor succes.

Get In Touch

Populierenstraat 14
5922 XK Venlo

| BTWnr.: NL004670222B18 | KvKnr.: 88878201 | 

© 2024 All Rights Reserved.